KAHVE SANATI ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU.
Reklam
  • Reklam

KAHVE SANATI ŞANLIURFALILARLA BULUŞTU.

Açılışını Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yaptığı COFFEE ART Karaköprü 35 metre’de hizmet vermeye başladı.

20 Ekim 2021 - 10:44 - Güncelleme: 20 Ekim 2021 - 10:50

Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Şanlıurfa-Karaköprü  35 metre’de açılan COFFEE ART müşterilerini ağırlamaya başladı.

Şanlıurfa'da yeni bir anlayış ile hizmet vermeye başlayan COFFEE ART, vatandaşlarla Kahve Sanatını buluşturarak ailelerin ve gençlerin en gözde mekanı oldu.

COFFEE ART’ın Sahibi Kavas Deveci; “ Şanlıurfa'da yeni bir anlayış ile COFFEE ART "Kahve Sanatı" nı buluşturarak, ailelerimizin ve gençlerimizin güzel ve özel zamanlarını geçirebileceği bir mekân kazandırmaya çalıştık. Amacımız Hem istihdam oluşturmak, hem de sizlerin özel anılarınızı bırakabileceğiniz bir mekan hazırladık.Tüm Şanlıurfa Halkımızı ve Şanlıurfa’ya gelen misafirlerimizi mekanımıza bekleriz.

Ayrıca,16 Ekim 2021 Cumartesi günü açılışını gerçekleştirdiğimiz mekanımızın kurdelasını kesen DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali BABACAN'a, DEVA Partisi İl Başkanı Av. Ahmet TÜYSÜZ'e Siyasi parti temsilcilerine, iş adamlarımıza hanımefendilere, beyefendilere, eş dost ve akrabalarımıza ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...