KACAR AŞİRETİ DERNEĞİ 300 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ.
Reklam
  • Reklam

KACAR AŞİRETİ DERNEĞİ 300 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ.

Kacar Aşireti Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Akçakale’de 300 ihtiyaç sahibi aile’nin çocuklarına Çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

10 Eylül 2022 - 00:01

Kacar Aşireti Yardımlaşma ve dayanışma Derneği 2022- 2023 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla 300 ihtiyaç sahibi aileye Çanta ve kırtasiye yardımında bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

Amaçlarının hem eğitime destek, hem de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirmek olduğunu belirten Kacar Aşireti Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Bülent Büyükaslan;

“Kacar Aşireti Yardımlaşma ve dayanışma Derneği ve üyeleri olarak sosyal destek projelerimiz kapsamında Akçakale’de 300 ihtiyaç sahibi Ailemizi tespit ederek, hem eğitime destek vermek, hem de bir nebzede olsa eğitime katkı sunmak istedik. Bu gün itibariyle Çanta ve Kırtasiye malzemelerini çocuklarıma ulaştırdık.  Bölgemiz maalesef eğitim noktasında çok gerilerde. Biz dernek olarak geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımıza, gençlerimize eğitimde olduğu gibi birçok alanda da destek vermeye devam edeceğiz. Bu Projede emeği geçen tüm dernek üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Sami Arslan Adana
    1 yıl önce
    Allah razı olsun Birliğiniz dirliğiniz daim olsun İnşallah
  • Abdurrazzak BÜYÜKASLAN
    1 yıl önce
    Allah kabul etsin güzel bir neticeye örnek oldunuz teşekkürler gacar aşireti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
Başkan Mehmet Kuş’un Çanakkale Zaferi Mesajı
Başkan Mehmet Kuş’un Çanakkale Zaferi Mesajı