İYİ PARTİ GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ.
Reklam
  • Reklam

İYİ PARTİ GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ.

İyi Parti Şanlıurfa il başkanı Fedai Çakmaklı, İyi Parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23 Kasım 2022 - 20:24

Şanlıurfa’da yeni bir vizyon ve “Memleket için” sloganıyla yola çıkan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İyi Parti Şanlıurfa il başkanı Fedai Çakmaklı, İyi Parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İyi Parti Şanlıurfa il başkanı Fedai Çakmaklı; Medya, Halkın Haber alma Özgürlüğün temel taşıdır. Bu anlamda Şanlıurfa’da kurulan bu yeni oluşumun Şanlıurfa’ya değer katacağı inancındayım. Yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’nin Şanlıurfamıza, Basın Camiasına ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ise, Kendilerine nezaket ziyareti gerçekleştiren, İyi Parti Şanlıurfa il başkanı Fedai Çakmaklı, İyi Parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x