İMZALAR ATILDI.
Reklam
  • Reklam

İMZALAR ATILDI.

Akçakale Belediyesi, engelli bireylerin yaşamlarını engelsiz hale getirmek, toplumsal, sosyal ve kültürel yaşamda daha çok yer alabilmelerini sağlayabilmek amacıyla şanlıurfa büyükşehir belediyesiyle birlikte Akçakale’ye “Engelli Koordinasyon Merkezi” açma kararı alarak, protokolleri imzalandı.

31 Temmuz 2021 - 16:52

Akçakale  Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Engelli Koordinasyon Merkezi’nin açılışı için gerekli protokoller imzalanarak en kısa sürede Akçakale Belediyesi bünyesinde açılacağı bildirildi. İşbirliği Protokolü, Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Şanlıurfa büyükşehir belediyesi adına engelliler şube müdürü Habip İpar arasında gerçekleşti.

Akçakale  Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, “belediye hizmetlerini kurumsallaştırmak istiyorsanız, öncelikle dezavantajlı gurupları sosyal yaşam alanlarına dahil ederek başlamalısınız. Bu yüzden bu protokolü çok önemsiyorum.” Dedi. Belediye çalışmalarının insan merkezli olması için çaba sarfettiğini açıklayan başkan Yalçınkaya; hizmetlerin toplumun tüm kesimlerine ulaşması için çaba sarfettiklerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x