İlçe Milli Eğitim Müdürleri yerlerinde kaldı
Reklam
  • Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürleri yerlerinde kaldı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Turan’ın görev yerlerini değiştirdiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri yerlerinde kaldı. Herkes eski görevine devam ediyor.

09 Ekim 2017 - 19:19

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın görev yerlerini değiştirmek istediği 3 İlçe Milli Eğitim Müdürü de görevine devam ediyor.

Ajans Urfa'nın geçen ay gündeme getirdiği “Dağılın müdürün arkadaşları geliyor” başlıklı haberde aynı gün görevden almalar ve yer değişiklikleri ile Milli Eğitim’de adeta deprem etkisi yaşandığı kaydedilmişti. 5 İl Müdür Yardımcısı’nı görevden alan İl Milli Eğitim Müdürü Turan, aynı gün 1’i merkez ilçe olmak üzere 3 ilçenin Milli Eğitim Müdürü’nü birbirinin yeriyle değişmişti. Buna göre Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut ise Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmıştı. Ancak İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin 3’ünün de görev yerinde kaldığı ve görevlerine devam ettiği öğrenildi.

Mustafa ARISÜT/AJANS URFA

Dağılın müdürün arkadaşları geliyor!

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • isa ençbir
    6 yıl önce
    Değerli Akçakalelili kardeşlerim Halil Tekyıldız müdürümüzü sever sayarım ama işinde gerçekten başarısız keşke mehmet vural gelseydi bakın eğitim nasıl olur diye görürdünüz bu işi engelleyen hangi siyasi olursa olsun akçakaleye çok büyük kötülük yaptı halil hocayı tekrar bırakmakta yazık memleket adına çok yazık yaw sahi neden hep akçakale eğitimde çağ atladı biraz hilvan da çağ atlasın olmaz mı admin bak bunu yorumu silme haaaaa
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x