İHH Akçakale’de yetim dayanışma günleri düzenledi.
Reklam
  • Reklam

İHH Akçakale’de yetim dayanışma günleri düzenledi.

Şanlıurfa’nın Akçakale İHH temsilciliği, Akçakale’de “Yetim dayanışma günleri” düzenledi.

11 Mart 2018 - 20:00

Akçakale İHH İnsani Yardım Vakfı  bu yıl 8. Sini düzenlediği Yetim Dayanışma Günleri programı Akçakale Kapalı spor salonunda gerçekletirildi.

Akçakale İHH Temsilcisi İbrahim Halil Güler yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Ankara’da, Şanlıurfa’da, Trabzon’da, İstanbul’da yaşadığı halde Sri Lanka’da, Filistin’de, Suriye’de, Bosna’da, Filipinler ve Haiti’de yetim bir çocuğa “bir gülüşün dünyalara bedel” diyenlere selam olsun!

İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 8.kez düzenlediğimiz Yetim Dayanışma Günleri programı ile yetim yavrularımızın aşkıyla doğuya, batıya, kuzey ve güneye yeniden iyilik seferlerine başlıyoruz. Biliyoruz ki gönlümüzün genişliği ile ufkumuzun derinliği aynı ve bu alanda tüm mesafeler yok oluyor; 45 ülkede 636 proje ile 204,000’i aşkın yetim yavrumuz bizi bekliyor…

Yetime kefil olana Allah (cc) da kefildir. Efendimiz (sav)’in bize anlattığı gibi yetim yavrularımızın başlarını okşayanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İyi ki varsınız…

Yetimlerin yemeğini ustelenen vekilimiz Kemalettin Yılmaztekin'e teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yetimleri sevindirmek herkese nasip olmaz yetimler bize Allah'ın emanetidir “dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.