Harran Kaymakamı, Başkan Yeşildağı Ziyaret Etti
Reklam
  • Reklam

Harran Kaymakamı, Başkan Yeşildağı Ziyaret Etti

Harran İlçe kaymakamı Cihat Koç Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ'ı ziyaret etti.

28 Ağustos 2020 - 11:51

Geçtiğimiz Günler Kaymakamlar Kararnamasi ile Harran’a yeni atanan Harran İlçe kaymakamı Cihat Koç, Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ'ı makamında ziyaret ederek, Harran’da yapılan Proje ve çalışamlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bir dizi Proje ve Çalışmalar için Ankara’ya Giden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un yerine Vekalet eden, Belediye meclis üyesi, Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ, Harran’da hizmet ve çalışmaları devam takip ediyor. İlçede yapılan Çalışmalarla ilgili olarak Harran Belediyesini ziyaret eden Harran’a yeni atanan Kaymakam Nihat Koç, Başkan vekili Abdurrahman Yeşildağı Belediye binasında ziyaret ederek, Hem yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, hemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverisinde bulundu.

Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ; “İlçemize yeni Atanan sayın Kaymakamımız Cihat Koç, Bizleri ziyaret ederek onurlandırmışlardır. Kendisi ile Harranda yapılan ve yapılacak olan Hizmet ve çalışamlar Hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı Teşekkür ediyor, her zaman birlikte Harran’a hizmet için elimizden gelen tüm imkan ve kaynakları seferber edeceğiz.” Dedi.

Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ, Kendilerine Nezaket ziyareti gerçekleştiren Harran Kaymakamı Cihat Koç’a üzerinde resminin de bulunduğu Plaket takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...