ALİ EDİS, SAADET PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU!

Saadet Partisi Akçakale İlçe teşkilatı Başkan Yardımcısı Ali EDİS, Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday adaylığı için resmi olarak müracaatını yaptı.


ALİ EDİS, SAADET PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU!

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında Resmi olarak Müracaatını gerçekleştiren Saadet Partisi Akçakale İlçe teşkilatı Başkan Yardımcısı Ali EDİS “Halkımıza hizmet etmek, davamıza sahip çıkmak adına aday adayı oldum” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için  Saadet Partisinde süreç devam ediyor. Saadet Partisi Akçakale İlçe teşkilatı Başkan Yardımcısı Ali EDİS, Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday adaylığı için resmi olarak müracaatını yaptı.

Aday Adayı Başvurusu ile ilgili olarak Kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Ali EDİS şunları ifade etti;

“Sayın Erbakan Hocamızın Milli Görüş çizgisinde kurduğu bu kutsal davayı sahiplenmek, Halkımıza olan sorumluluk bilinciyle Halkımıza hizmet etmek insani bir görevdir. Bende hem Bu davaya sahip çıkmak, hem de memleketimin güzel insanlarına hizmet etmek için bu yola çıktım. Tüm Halkımızın bu yolda dua ve desteklerini talep ediyorum.  Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.