GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNDEN 25 YILINI URFA’YA ADAMIŞ KEZBAN ÖĞRETMENE ZİYARET!

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla 25 yıldır Şanlıurfa’da görev yapan Kezban Öğretmeni ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.


GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNDEN 25 YILINI URFA’YA ADAMIŞ KEZBAN ÖĞRETMENE ZİYARET!

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Şanlıurfa’da yeni bir vizyon ve “Memleket için” sloganıyla yola çıkan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti öğretmenler gününü unutmadı.

25 yıldır Şanlıurfa’da görev yapan Kezban Arpacı öğretmeni ziyaret ederek, Kezban Öğretmenin Şahsında tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlayan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Reşit Öncel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kezban Öğretmene teşekkür ederek, Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Reşit Öncel; “ Şanlıurfa’ya atandığı günden beri  25 yıldır Şanlıurfa’da görev yapan çok değerli öğretmenimiz Kezban Arpacı hanım efendiyi ziyaret ederek, hem kendisine teşekkür ettik, hem de Öğretmenimizin Şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Bu kutsal mesleği kendisine şiar edinmiş, gelecek nesillerin yetişmesinde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizin 24 kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Öğretmen Kezban Arpacı ise; 1997 yılında Şanlıurfa’ya ilk atandığım günden buyana 25 yıldır Şanlıurfa’da görev yapıyorum. Bu şehrin dokusu, bu şehrin insanının sıcaklığı ve samimiyetinden dolayı burada kalmama sebep oldu. Medeniyetlerin beşiği Şanlıurfa’da görev yapmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. İnşallah burada da emekli olacağım. Şanlıurfa’yı çok seviyorum. Kendimi ben Şanlıurfa’ya adadım. Bu anlamlı günde bizleri unutmayan, benim şahsımda tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayan çok değerli Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.”Dedi.