NAKLİYECİLERİN SORUNUNU VEKİL ÖZYAVUZ ÇÖZDÜ!

Şanlıurfa’nın Akçakale Gümrük kapısında Nakliyecilerin yaşadığı sorunu MHP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz Çözdü.


NAKLİYECİLERİN SORUNUNU VEKİL ÖZYAVUZ ÇÖZDÜ!

Geçtiğimiz günlerde Akçakale Gümrük kapısından Suriye Tellebyada yük taşıyan nakliyeciler,  Suriye gümrüğü dışında kendilerinden alınan paralardan dolayı kontak kapatmışlardı. MHP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz Akçakale gümrük kapısına gelmiş, yetkililerden ve Nakliyecilerle görüşmüştü.

Yaklaşık iki gündür Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’le ve yetkililerle görüşme gereçekleştiren Vekil Özyavuz, bu gün sorunun çözüldüğünün müjdesini verdi.

Özyavuz; Suriye ve Türkiye gümrüğü dışında hiç kimsenin nakliyecilerden Para talep etmeyeceğini, Ayrıca Hemen gümrük kapısının karşısında bulunan Hazineye ait boş arazinin nakliyeceilere tır garajı yapılacağını belirtti.

Vekil Özyavuz; iki gün önce Akçakale Suriye arasında nakliyecilik yapan nakliyatçı kardeşlerimin sorunlarını dinlemiştim. Yaşanan mağduriyetle ilgili olarak Şanlıurfa Valimiz sayın Abdullah Erin’le istişareler gerçekleştirdik. Sayın Valimizinde büyük katkılarıyla Suriye gümrük sahası dışında nakliyecilerden alınan paraların alınmaması noktasında mutabakata vardık. Ayrıca Nakliyeci kardeşlerimizin rahat edebilmeleri içinde Hemen Akçakale sınır kapısının karşısında bulunan Hazine arazisininde Tır garajı olarak kullanılması için girişimler başlatılacak. Nakliyeci kardeşlerimizin her zaman yanında olduk olmayada devam edeceğiz. İlk olarak bu sorunun çözümü için hemen talimat veren Sayın Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin’e ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Nakliyeci kardeşlerimize de hayırlı bol kazançlar diliyorum”dedi.

Nakliyeciler ise, Sorunlarıyla yakından ilgilenen ve anında çözüm getiren MHP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e çok Teşekkür ettiklerini belirtiler.