PELTEK’TEN BAŞKAN AYHAN’A ZİYARET!

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan’ı ziyaret etti.


PELTEK’TEN BAŞKAN AYHAN’A ZİYARET!

Bölge Çiftçilerinin sounlarını yakından dinlemek ve çözüm üretmek için Akçakale Ziraat odası başkanı Mehmet Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Ticaretin gelişmesi için üretici olan bölge çiftçisi bizler için çok önemli diyerek, sorunları başkan Ayhan’dan dinledi.

Peltek; “Bölgemizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bölge çiftçilerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için bu gün Akçakale Ziraat odası başkanı Sayın Mehmet Ayhan’ı ziyaret etik, çiftçilerimizin sorunlarını masaya yatırıp çözüm için neler yapılabilir istişarelerinde bulunduk” dedi.

Başkan Ayhan ise; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız sayın İbrahim Halil Peltek bizleri odamızda ziyaret ederek onurlandırmışlardır. Kendisine bölge Çiftçilerimizin sorunlarını aktardık. Ziyaretlerinden dolayı, çiftçilerimiz adına sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum”dedi.