MHP’NİN YÖNETİMİNDE MEHMET YILMAZ’DA YER ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş bugün yapılan kongrede delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden il Başkan seçilirken, Akçakale’yi temsilen İş Adamı Mehmet Yılmaz Yönetim kurulu listesinde yer aldı.


MHP’NİN YÖNETİMİNDE MEHMET YILMAZ’DA YER ALDI

MHP  8. Olağan il kongresi Urfa City AVM Konferans salonunda gerçekleştirilen Kongrreye MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP İl Başkanı  Mahmut Güneş, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Ülkü Ocakları Başkanı  Bakır Bostancı, İl Teşkilat Başkanı  İbrahim Ocakoğlu, Akçakale İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan kongrede mevcut il başkanı Mahmut Güneş delegelerin oyunu alarak yeniden il başkanlığa seçilirken,  Akçakale’yi temsilen, Yönetim kuruluna seçilen İş Adamı Mehmet Yılmaz, kendisini bu göreve layık gören MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve İl Başkanı Mahmut Güneş’e teşekkür  ederek şunları açıkladı.

Yılmaz; “ Yıllardır bu davaya gönüllü olarak, gönül veren bir kardeşiniz olarak,. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü şiarıyla çıktığımız bu yolda, ülkü davamızı kanımın son damlasına kadar koruyacağıma söz veriyorum. Bu dava, İslam, Vatan, Millet Bayrak,Ezan,davasıdır. Bu dava ya sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Beni Bu göreve layık gören MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’a  İl Başkanı Mahmut Güneş’e, İlçe Başkanımız İsa Yıldızoğlu’na, ilçe yönetimine ve tüm oy kullanan dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum