AKÇAKALE BELEDİYE SPORDAN BAŞKAN YEŞİLDAĞ'A SÜRPRİZ ZİYARET

Akçakale Belediye Spor Kulüp Başkanı Hasan Gök ve yönetim kurulu üyeleri Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ'ı ziyaret ettiler.


AKÇAKALE BELEDİYE SPORDAN BAŞKAN YEŞİLDAĞ'A SÜRPRİZ ZİYARET

Akçakale Belediye Spor Kulüp Başkanı Hasan Gök ve yönetim kurulu üyeleri Bölgede destek çalışmalarını sürüdürüyor. Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ'ı makamında ziyaret eden Akçakale Belediye Spor Kulübü yöneticileri her zaman kendilerine maddi manevi destek veren Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ’a teşekkür ederek, Kulübün formasını hediye ettiler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Akçakale Spor a  teşekkür eden Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ her Zaman Gençlerin, Sporun ve Sporcuların yanında olduğunu belirterek; Gençlerimizi Kötü alışkanlıklardan Koruyan, Gençleri Spora kazandıran Spor Kulüplerimizin desteklenmesi, geleceğe dair yeni güzel adımlar atılması noktasında çok Önemli bir görev. Bizde bu Önemli insani ve vicdani sorumluluğumuzu yerine getirmek adına her zaman Gençlerin, Sporun ve Sporcuların yanında olduk, olmayada devam edeceğiz. Bu gün bizleri ziyaret eden Akçakale Belediye Spor Kulüp Başkanı Hasan Gök ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Her zaman da yanlarında olduğumu belirtek istiyorum”dedi.

Akçakale Belediye Spor Kulüp Başkanı Hasan Gök ve yönetim kurulu üyeleri her zaman kendilerine maddi manevi destek veren Harran Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ’a üzerinde Akçakale Spor Kulübü 63 Abdurrahman Yeşildağ yazanKulübün formasını hediye ettiler.