Adana'lı Gençler, Ali Babacan için bir araya geldi.

Ali Babacan Gönüllüsü, Adana'lı Genç İş Adamı Mustafa Arslan, Ali Babacan’ın Kuracağı yeni Partiye destek vermek için Adana Mahalle temsilcileriyle bir raya geldi.


Adana'lı Gençler, Ali Babacan için bir araya geldi.

Ak Parti’den ayrılarak, yeni bir parti Kuracağını açıklayan Ali Babacan’a Türkiye genelinde de destekler çığ gibi büyüyor. Ali Babacan Gönüllüsü Adanalı Genç  İş Adamı Mustafa Arslan,  Ali Babacan’ın  Kuracağı yeni bir siyasi Parti’ye destek vermek  için kolları sıvadı.  Adana’da, gençler olarak Babacan’a destek vermek için alt yapı çalışmalarını sürdüren Ali Babacan Gönüllüsü Genç iş Adamı Arslan, kendi oluşturduğu mahalle temsilceleriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Ali Babacan tarafından, 2020 Ocak ayında kurulması planlanan yeni Parti için Ali Babacan Gönüllüleri Sloganıyla yola çıkan Adana’lı Gençler, büyük bir heyecanla Ali babacan’ın kuracağı oluşuma  destek vermek için bekliyor. Daha Parti bile kurulmadan Ali Babacan’a destek vermek için Gençlerle çalışma başlatan Adanalı Genç  İş Adamı Mustafa Arslan, Yeni Türkiye’nin, Ali Babacan’la  yeniden inşa edileceğini belirterek, şu açıklamalarda bulundu.

Ali Babacan Gönüllüsü Adanalı İş Adamı Mustafa Arslan; “ Ülkemiz, son yıllarda, gerek Ekonomik, gerek Sosyal, gerekse  Kültürel anlamda büyük bir kırılma yaşamıştır. Türkiye’nin yeniden, ayrışmadan birlik ve beraberlik içerisinde, siyasi anlamda yeni bir yönetime ihtiyacı vardır. İşte,  Bu anlamda Yıllarca Türkiye’de önemli görevlerde bulunmuş, gerek dış, gerekse iç Politikada kendini ıspatlamış Olan Sayın Ali Babacan’nın yeni bir oluşum kurması ile ilgili girişimleri biz gençleri umutlandırmıştır. Bu anlamda bu oluşuma Adana’lı Genç iş adamı olarak nasıl destek verebiliriz diye düşündük. Özellikle Adanalı Genç kardeşlerimle birlikte uzun zamandan beri Adana’da siyasi bir boşluğu nasıl doldurabiliriz arayışına girdik. Bu Boşluğun, Sayın Ali Babacan’la dolacağına kanaat getirdik. Bu gün Adana’nın çeşitli mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek, bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Çok verimli geçti. Sayın Ali Babacan’ın  Kuracağı oluşumda, Ali Babacan Gönüllüleri Adanalı Gençler olarak, bizde  var olmalıyız kanaatine vardık. Sayın Ali Babacan’ın 2020 Ocak Ayında ismini açıklayacağı ve kuracağı Parti’ye kayıtsız ve şartsız olarak Adanalı Gençler olarak destek verme kararı aldık.  Aldığımız Bu kararın, Adanalı Gençlere ve Adanalı Hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, Ülkemizin Bekası ve Geleceği için Sayın Ali Babacan’ı Ali Babacan Gönüllüsü Gençler olarak destekliyoruz” dedi.