CHP’Lİ VEKİLLER BAŞKAN AYHAN’I ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekilleri Akçakale ziraat odası başkanı Mehmet Ayhan’ı makamında ziyaret ederek, Bölge çiftçisinin sorunları hakkında bilgi aldı.


CHP’Lİ VEKİLLER BAŞKAN AYHAN’I ZİYARET ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver,Yalova Milletvekili  Özcan Özel, Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Akçakale’de Bölge çiftçisinin sorunlarını yerinde görmek, yetkililerden bilgi almak için Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Bölge Çiftçisinin sorunlarını CHP’li Milletvekillerine aktaran Başkan Ayhan, Özellikle Desteklemelerin geç ödenmesi, Blokeler, elektrik ve ikinci ürün konusunda çiftçilerin sorunları aktardı.

Bölge çiftçisinin çok zor durumda olduğunuda sözlerine ekleyen Başkan Ayhan, sorunların çözümü noktasında parti gözetmeksizin bu sorunları yetkili mercilere aktarmaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Ayhan’dan bölge çiftçisinin sorunlarını not alan CHP’li vekiller, bu sorunların çözümü için mecliste bunları dile getireceklerini, İktidarın tarım politikasının bir an önce revize etmesi için gereklli çalışmaları başlatacaklarını dile getirdiler.