BU MÜDÜR FARKLI MÜDÜR!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Şehit Astsubay Halil Kanat lisesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılına Çiçeklerle girdi.


BU MÜDÜR FARKLI MÜDÜR!

Eğitimde, yaz tatilinin sona ermesi ile birlikte, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde de  başladı. 

Daha önceki yıllarda da eğitim ile ilgili birçok sosyal proje de farkındalık yaratan Şehit Astsubay Halil Kanat lisesi müdürü Mustafa Şahin, bu yılda yine farklı bir farkındalık oluşturdu.
Akçakale ilçesi Şehit Astsubay Halil Kanat lisesi müdürü Mustafa Şahin Öğretmelerinin moral ve motivasyonunu sağlamak için Okulunda görev yapan Öğretmenleri birer buket çiçekle karşılayarak öğretmenleriyle birlikte kahvaltı yaptı.

Eğitim ve öğretimde, moral, motivasyon ve kaynaşmanın eğitime büyük bir katkı sağlayacağını belirten Okul müdürü Şahin, “Geleceğimizin genç nesillerini yetiştiren, Öğretmenlerimizin Okul içerisinde bir aile kurumu gibi kaynaşması, mutlaka başarıyı getirecektir. Çünkü; Öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu ne kadar yüksek tutabilirsek, öğrencilerimizde bu moral ve motivasyondan başarı elde edeceklerdir. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı’nın ilk önce Ülkemize, milletimize ailelerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.