Başkan Ayhan, Çiftçilerin Sorunlarına Derman Arıyor

Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan, Yönetim kurulu üyeleri ve İlçe tarım müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldi.


Başkan Ayhan, Çiftçilerin Sorunlarına Derman Arıyor

Akçakale ziraat odası Başkanlığında bir araya gelen Ziraat Odası Yönetim kurulu üyeleri ve İlçe tarım müdürü yetkilileri, çiftçilerin sorunlarını masaya yatırarak çözüm arayışına girdiler.

Özellikle Destekleme primlerinin düşürülmesinin ardından çiftçilerin yaşadıkları sorunlar ve Pamuk’ta oluşan haşerelere karşı çiftçilerin nasıl önlem alması konusunda çiftçilerin bilgilendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Toplantıya katılım gösteren Akçakale İlçe Tarım müdürlüğü yetkilileri’de Çiftçilerin Pamuklarda oluşan haşerelere karşı mücadele etmesi noktasında bilgi ve birikimlerini aktardılar.

Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan; “ Göreve geldiğimiz günden buyana çiftçilerimizin dertleriyle dertlendik, sorunlarını yetkili mercilere ulaştırmak için odamızın tüm imkan ve kaynaklarını seferber ettik. Her platformda Bölge çiftçilerimizin yaşadıkları sorunları çözüme kavuştuırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstyeriyoruz. Bu günde Odamızın yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerimizle bir araya gelerek, bölge çiftçimize daha çok nasıl hizmöet ederiz istilşarelşerinde bulunduk. Ben katım gösteren Yönetim kurulu üyelerime ve ilçe tarım müdürlüğü yetkililerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.