Hayırlı Kadınlar, Çadırkentte Ki Engelileri Sevindirdi

Şanlıurfa’nın Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerinde faaliyet gösteren hayırlı kadınlar topluluğu engelileri sevindirdi.


Hayırlı Kadınlar, Çadırkentte Ki Engelileri Sevindirdi

Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerine yerleşen engelli suriyeli mülteciler, çadırkent içerisinde faaliyet gösteren hayırlı kadınlar topluluğu tarafından çeşitli hediyeler verilerek sevindirildi.

 

Engelileri sadece engeliler gününde hatırlamanın doğru olmadığı belirten  hayırlı kadınlar topluluğu başkanı Hacer gündüz, çadırkent içerisinde her zaman için suriyeli Engelilere yönelik çalışmalar yaptıklarını,Engelilere pozitif ayrımcılık sağladıklarını dile getirdi.

Yaklaşık 50 engelli Aile’ye kıyafet, oyuncak, ve gıda yardımında bulunan Hayırlı kadınlar topluluğu, bu tür sosyal çalışmaların sürekli yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini belirttiler. Kendilerine yardımlar noktasında destek veren kamp müdür yardımcısı Dr. Gazanfer Erbay ve Lojistik müdürü Selehattin Çenşi’ye de teşekkür eden Hayırlı kadınlar topluluğu her zaman engelilerin ve Engelli ailelerin yanında olduklarını ifade ettiler.

Çadırkentte barınan engelli aileleri ise; Kendilerine her zaman destek veren hayırlı kadınlar topluluğuna teşekkür ettiler.

Engelilere verilen hediyelerin dağıtımına Geçici görevle çadırkentte atanan kamp müdür yardımcısı Dr. Gazanfer Erbay Hayırlı kadınlar topluluğu başkanı Hacer Gündüz, Lojistik müdürü Selehattin Çenşi katılım gösterdi.