1988’LER YİNE HASRET GİDERDİ!

1988 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale Lisesinden mezun olan öğrenciler, geleneksel hale getirdikleri ikinci yıl buluşmasında yine bir araya geldiler.


1988’LER YİNE HASRET GİDERDİ!

1988 yılında Akçakale Lisesi’nden mezun olan bir grup öğrenci geçtiğimiz yıl ilk defa 28 yıl sonra bir araya gelmişlerdi. Nilgün Ergün’ün yaptığı organizasyonla yine bu yılda bir araya gelen 1988 Akçakale Lisesi mezunları ikinci buluşmalarını gerçekleştirdiler.

 

Akçakale’de düzenlenen 2 günlük Program’la ikinci buluşmalarını gerçekleştiren 1988 Akçakale lisesi mezunları bu yılda bir araya gelerek buluşmalarını geleneksel hale getirdiler.  Öğrencilik yıllarında ki Eski anılarını tazeleyen 1988 Akçakale Lisesi mezunları arkadaşlar Bu buluşmaları geleneksel hale getirdiklerini bu yıl ikincisi düzenledikleri dostluk buluşmasını her yıl düzenli olarak tazeleyeceklerini belirttiler.

 

Organizasyonu düzenleyen Nil Cafe İşletmecisi Nilgün Ergün; Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz dostluk buluşmamızın bu yıl ikincisini de gerçekleştirmenin mutluluğu ve sevinci içerisindeyim.1988 Akçakale Lisesi mezunları olarak amacımız Dostluk, Arkadaşlık ve kardeşlik bağlarımızın kopmaması ve pekişmesidir” dedi.