GÜÇ BİRLİĞİNE YENİ İSİM ÇİFTÇİ !
Reklam
  • Reklam

GÜÇ BİRLİĞİNE YENİ İSİM ÇİFTÇİ !

Güç Birliği Partisi, Akçakale ilçe Başkanlığına Ecz. Halil Çiftçi’yi Atadı.

17 Nisan 2020 - 21:12

Güç Birliği Partisi, Türkiye’de il ve ilçe teşkilatlarını kurmaya devam ediyor. Uzun bir süredir yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, Güç Birliği Partisi  Akçakale ilçe Başkanlığına Ecz. İbrahim Halil Çiftçi’yi atadı.

Ali Karnap Genel Başkanlığı’nda kurulan Güç Birliği Partisi  “Vakit uyanış vaktidir. Vakit milli mücadele vaktidir. Vakit bir olma vaktidir” sloganıyla siyasi çalışmalarını sürdürüyor.

Güç Birliği Partisi Akçakale ilçe Başkanlığına yeni atanan Ecz. İbrahim Halil Çiftçi;

“İlk Olarak bana bu görevi layık gören Genel Başkanımıza ve Parti Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm bu kadim topraklara hizmet etme vakti gelmiştir. İnşallah Bundan sonraki süreçte Bölgemizin sorunlarını yakinen bilen bir kardeşiniz olarak hep birlikte el ele vererek sorunlara neşter vurup beraber tedavi edeceğiz. Güç Birliği Partimizin Akçakale İlçemize hayırlı olmasını diliyor, Gençlerle Kuracağımız, karar alacağımız Akçakale ilçe teşkilatımızın da her daim halkımızın yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. “dedi.

Ecz. İbrahim Halil ÇİFTÇİ Kimdir?

1996 yılında Akçakale’de doğdu. İlk, orta Okulu eğitimini Akçakale’de tamamaladı. Lise’yi Şanlıurfa Özel bir kolejde devam ettirdi. Eğitimini tamamlamak için 2014 yılında UKRAYNA Eczacılık Bölümüne yerleşti. 2018 yılında başarıyla Eczacılık Bölümünü bitirerek mezun olup Türkiye’ye dönen Çiftçi, Bir çok sivil toplum Kuruluşlarında gönüllü olarak görev yaptı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x