GÖK ZİYARETLERİNİ SIKLAŞTIRDI...
Reklam
  • Reklam

GÖK ZİYARETLERİNİ SIKLAŞTIRDI...

Dr. Süleyman Gök, Halfeti ziraat odası başkanlığı ve Esnaf ve sanatkârlar Kredi kefalet kooperatifi ziyaret ederek, Esnafın ve Çiftçilerin sorunlarını dinledi.

26 Ocak 2023 - 10:37 - Güncelleme: 26 Ocak 2023 - 11:11

Dr. Süleyman Gök Şanlıurfa ve ilçelerinde saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Halfeti ziraat odası başkanı İbrahim Halil Topgaçı ve Esnaf ve sanatkârlar Kredi kefalet kooperatifi başkanı Levent Yıldırımı makamında ziyaret eden Dr. Süleyman Gök, ekonominin düzelebilmesi için Esnafların ve Üretim yapan Çiftçilerin Devlet teşvikiyle desteklenmesi gerektiğini belirterek, şunları ifade etti.

Gök; “Ülkemizin Küresel kriz yaşadığı bir dönemde Esnaflarımızın ve Çiftçilerimizin desteklenmesi çok önemli bir devlet Politikası olmalıdır. Çünkü Ekonomiyi ayakta tutan esnaf ve çiftçilerimizin her geçen gün tükendiğini görüyoruz. Ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan, gerek esnaflarımız, gerekse çiftçilerimizi bu zor süreçte desteklemesi, Ülkemizin bekası için çok önemli bir adım olacaktır. Bu gün Halfeti ziraat odası başkanlığı ve Esnaf ve sanatkârlar Kredi kefalet kooperatifi başkanlığımızı ziyaret ettik. Çiftçilerimizin ve Esnaflarımızın sorunlarını bire bir kendilerinden dinledik. Değerli Başkanlarımızla sorunların çözümü noktasında neler yapılabilinir diye istişarelerde bulunduk, notlarımızı aldık. Kendilerine şahsımı makamlarında ağırladıklarından dolayı Çok Teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.