Gençlik Kolları Başkanı Ağ’dan Kongreye Davet!
Reklam
  • Reklam

Gençlik Kolları Başkanı Ağ’dan Kongreye Davet!

Ak Parti Gençlik Kolları başkanlığına yeni atanan Mustafa Ağ, Ak Davaya gönül vermiş herkesi yapılacak olan Gençlik kolları kongresine davet etti.

03 Kasım 2017 - 18:25

Geçtiğimiz Günlerde  Ak Parti Gençlik kolları Genel başkanlığı tarafından Akçakale Ak Parti gençlik kollarına seçilen Mustafa Ağ, 05.11.2017 Pazar Günü  Saat: 15:00 ‘te Akçakale öğretmenler evinde yapılacak olan Gençlik kolları kongresine tüm Akçakale halkını davet ederek, Akçakale Gençlik kollarında görev alacak arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarına başlayacağını belirtti.

Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Mustafa Ağ; “ ilk olarak bizleri bu göreve layık gören, Ak Parti Gençlik kolları başkanlığımıza, Bölge Milletvekilllerimize, İlçe teşkilatı başkanımız ve üyelerine, il Gençlik kolları başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yaklaşık bir haftadır, ilçe’ de ki Gençlik kolları ekibimizin alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu davaya gönül vermiş kardeşlerimizle birlikte listemizi inşallah oluşturacağız. 05.11.2017 Pazar Günü Saat: 15:00 ‘te Akçakale öğretmenler evinde yapılacak olan Kongremize tüm Akçakale halkımızı ve Genç kardeşlerimizi bekliyoruz. Gençler olarak Bu davaya hizmet etmek bizim için onur ve şereftir. İnşallah bizleri bu göreve layık gören Abilerimizi mahçup etmeyeceğiz. Bu Ülken’nin geleceği genç kardeşlerimizle birlikte Ülkemizin bekası, huzuru, refahı için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x