FECR DERNEĞİ MAZLUMLARI UNUTMADI.
Reklam
  • Reklam

FECR DERNEĞİ MAZLUMLARI UNUTMADI.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Fecr Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla son 1 ayda ihtiyaç sahibi bin aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

04 Nisan 2022 - 08:44

 

Şanlıurfa Fecr Uluslararası İnsani Yardım Derneği yönetimi, Ramazan öncesi gıda sorunu yaşayan ailelere hayır sahiplerinden topladıkları yardımları Akçakale Kapalı Spor Salonda gerçekleştirdikleri toplu dağıtımla ulaştırdı. Muhtaç ve dezavantajlı olan ailelere koli halinde sunulan yardımlar ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Şanlıurfa başta olmak üzere Akçakale Harran ve kırsal mahallelerde bir aylık tespit çalışmalarının ardından ailelerin isimleri belirlendi. Hayır sahiplerinin gönderdikleri gıda kolileri, binlerce ailenin tespiti yapıldıktan sonra Akçakale Kapalı Spor Salonunda dağıtım gerçekleştirildi. Dağıtıma Akçakale Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Öztürk, Akçakale Sosyal Politikalar ve Aile İlçe Müdürü Mahmut ışık, Akçakale Fecr Derneği Avukatı Mustafa Aygün, dernek gönüllüleri ve yöneticileri katılım gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...