Fecr Derneği mazlumları sevindirmeye devam ediyor.
Reklam
  • Reklam

Fecr Derneği mazlumları sevindirmeye devam ediyor.

Akçakale Kaymakamlığı ve Fecr İnsani Yardım Derneği tarafından organize edilen insani yardım çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz günlerde aşırı yağışların meydana getirdiği sel dolayısıyla çadırları sular altında kalan Suriyeli aileler başta olmak üzere iki yüz ailenin gıda ihtiyacı karşılandı. 

28 Aralık 2022 - 16:18

 

 

Türkiye de yaşanan ekonomik kriz ve hayat pahalılığından dolayı oldukça geçim sıkıntısı yaşayan Suriyeli ailelere ve aşırı yağışların meydana getirdiği sel dolayısıyla çadırları sular altında kalan selzede mültecilere bir aylık gıda kolisi hazırlanarak dernek binası önünde dağıtımı gerçekleştirildi.

Programa Akçakale Kaymakamlığı adına Vakıf Müdürü Hasan Öztürk, Akçakale Yetim Ehli Derneği Başkanı Ahmet Doğan, Fecr İnsani Yardım Derneği onursal başkanı Mustafa Aygün ve hayırsever iş insanları katılım gösterdi.

Fecr İnsani Yardım Derneği Başkanı Yusuf Aygün, geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşanan sel felaketinde mağdur olan Suriyeli mülteciler başta olmak üzere daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere gıda dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti.  Aygün;  “Fecr İnsani Yardım Derneği olarak bölgede ki mazlum ve mağdur kardeşlerimize yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda hayır sahibi kardeşlerimizin destekleriyle bugün iki yüz ailemizin bir aylık gıda ihtiyacını karşıladık. Maddi zorluklar yaşayan ve evine gıda alamayacak kadar ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip onlara yaşamlarını idame edecekleri gıda çuvalları hazırladık. Bu konuda yardım etmek isteyen hayır sahipleri kardeşlerimizi dernek çalışmalarına bekliyoruz. Derneğimizde bizimle birlikte gönüllü olarak çalışan, bizlere destek veren bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayır sahiplerinden razı olsun” dedi.

İbrahim Halil ARSLAN  / AKÇAKALE - AJANS URFA

 

TürkiyebaşkanıAk

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x