Fakıbaba: 10 gün önce müthiş bir tehdit aldım
Reklam
  • Reklam

Fakıbaba: 10 gün önce müthiş bir tehdit aldım

AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan eski Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, 10 gün önce soyismi 'Yıldız' olan bir şahıs tarafından tehdit edildiğini ve savcılığa başvurduğunu duyurdu.

31 Ekim 2022 - 10:33

 

 

Ahmet Eşref Fakıbaba, 20 Ekim’de hem AK Parti'den hem de milletvekilliğinden istifa etti. Fakıbaba, geçtiğimiz hafta ise Meral Akşener'in genel başkan olduğu İYİ Parti'ye katıldı.

İstifasının perde arkasına ilişkin dün akşam canlı yayında açıklamalarda bulunan Ahmet Eşref Fakıbaba, soyismi 'Yıldız' olan bir kişi tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Cumhuriyet'in haberine göre, tehdit eden kişinin adını vermeyen Fakıbaba, daha önce de AK Partili vekil İbrahim Halil Yıldız ile aynı soyadını taşıyan kişilerce kaldığı misafirhanenin önünde hakaretlere uğradığını anlattı.

Fakıbaba, " Türkiye'de gözü dönmüş kişilerin neler yapabileceğini Türkiye'de herkes bilir" diyerek savcılığa başvurduğunu söyledi.

Sansürsüz programında AK Parti'den İYİ Parti'ye geçiş sürecinde yaşadığı kırılma noktalarını anlatan Fakıbaba, bu kırılmaların arasında Şenyaşar ailesi ve Yıldız ailesi arasında yaşananlardan da örnekler verdi. Bu olayın terör olayı olmadığını açıklamasının ardından aldığını tepkileri ve tehditleri canlı yayında anlattı.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x