Ev sahibi "Akçakale’de kalorifer kazanı patladı"...
Reklam
  • Reklam

Ev sahibi "Akçakale'de kalorifer kazanı patladı" iddialarını yalanladı!

Akçakale'de sabah saatlerinde bir apartmanda patlama yaşandı. Patlamanın "kalorifer kazanından" kaynaklandığı iddialarını yalanlayan bina sahibi Hasan Takuş, "Gaz sıkışması sonucu patlamanın olduğu bilirkişi raporunda açıkça belirtilmiştir" dedi ve kazan dairesinin görüntülerini paylaştı.

05 Aralık 2022 - 12:14

 

 

AKÇAKALEŞanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşanan patlamanın sebebini bina sahibi Hasan Tokuş çektiğini video ile açıkladı.

Sabah 08.30 sıralarında Akçakale'nin İbrahim Gündoğan Caddesinde Tokuş Apartmanı'nda patlama meydana geldi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada 6 kişi hafif yaralandı. Patlamanın terör saldırısı olmadığı belirlenirken, patlamanın nedenini belirlemek için de emniyet ve AFAD ekipleri inceleme yaptı.

Bazı yayın organlarında patlamanın kalorifer kazanının patlamasından kaynaklandığı iddiası ise bina sahibi Hasan Tokuş tarafından yalanlandı. Tokuş patlamanın sebebinin gaz sıkışması olduğunu ifade ederek "Bugün binamızda yaşanan patlamada bilgi kirliliği yaşanmakta. Patlamanın kazan dairesinde olduğu yalan haber yapılmış. Bilirkişi raporunda patlamanın kazan dairesinden kaynaklanmadığı, gaz sıkışması sonucu patlamanın olduğu yine bilirkişi raporunda açıkça belirtilmiştir" dedi.

Daha sonra kalorifer kazan dairesini paylaşan Tokuş, kazan dairesinin herhangi bir zarara uğramadığını gösterdi.

Akçakale Kaymakamlığı, “İlçemiz İbrahim Gündoğan Caddesinde, bir binanın zemin katında kalorifer kazanından kaynaklanan patlama meydana gelmiştir. Olayda hayati tehlikesi bulunmayan 6 yaralımız hastanede  tedavi altına alınmıştır. İlgili kurumlarımız, olaya zamanında müdahale etmiş olup tahkikat devam etmektedir. Kazadan etkilenen vatandaşlarımıza ve ilçemize geçmiş olsun” açıklamasında bulunmuştu.

BİHA

 

şanlıurfaterörAkçakalepatlamaifadekazantedav

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x