ERDOĞAN ŞEHİT AİLESİNİ ARADI.
Reklam
  • Reklam

ERDOĞAN ŞEHİT AİLESİNİ ARADI.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akçakale sınır hattında şehit olan Piyade Onbaşı Enes Koç'un ailesini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

14 Ocak 2022 - 08:44

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında şehit olan Piyade Onbaşı Enes Koç'un ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da şehit Koç'un ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti. Şehidin annesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bir Enes gitti, bin Enes arkasında. İki Enes'im daha var" diyerek teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da aldığı bu cevap karşısında "Sizin bu duruşunuz var ya her şeye bedel. Onlardan 22 kişi gitti. İnşallah bunun bedelini çok daha ağır ödemeye devam edecekler" ifadelerini kullandı. 

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Soylu "Şanlıurfa Akçakale hudut hattında teröristlerin saldırısında Şehit düşen kahraman evladımız Muhammed Enes Koç'un ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, ailemize telefonda taziyelerini iletti. Rabbim, Enes evladımızın makamını âlî eylesin inşallah" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x