EĞİTİM BİZİM İŞİMİZ!
Reklam
  • Reklam

EĞİTİM BİZİM İŞİMİZ!

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tarafından eğitime kazandırılan Akçakale Belediyesi Yükseliş Etüt Merkezinde üniversite hazırlık kursları başladı.

15 Eylül 2021 - 16:35

Göreve geldiği ilk günden bu yana eğitim ve öğretime verdiği destekleriyle gündeme gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, yaklaşık üç yıldır lise öğrencilerine ve mezunlarına hizmet veren Akçakale Yükseliş Etüt Merkezi’ni hizmete açtı. Etüt merkezinde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yalçınkaya, kaliteli eğitimin gelecek kuşaklara yansımalarının toplumsal değişimin kaynağını oluşturacağını ifade etti. Yalçınkaya, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 “Belediye başkanlığına başladığım andan itibaren aklımızda hep eğitim vardı buranın geleceği eğitimle eğitimli insanlara bağlı dershanemizi onun için açtık dershaneden öne çıkan gurur tablomuz üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz bundan sonraki hayatlarında hep yanlarında olacağız Yolları açık olsun. Kazanamayan öğrencilerimize buradan şunu söylüyoruz Hayat devam ediyor yarış devam ediyor bundan sonraki eğitimlerinde bizimle beraber olsunlar bu yolu beraber yürümeye devam edeceğiz bizim hedefimiz gelecek yıllarda bu tablonun üstünde daha güzel tablolar ortaya çıkarmak ve Akçakale’nin geleceğinde bu eğitilmiş insanların çok büyük rolü olacak.”   

Akçakale yükseliş etüt merkezi öğrencilerinden Hatice Akgörgen de, ilçeye eğitim konusunda yaptığı katkılardan dolayı Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya teşekkür etti. Eğitim ve öğretim konusunda oldukça geride olduklarını ifade eden Akgörgen, yükseliş etüt merkezinin açılmasıyla birlikte eğitimdeki hayallerine kavuşacaklarını belirtti. Akgörgen, sözlerini şöyle sürdürdü;

 “Belediye başkanımızın açmış olduğu eğitim kursunda geçen yıllardan itibaren eğitim aldık başarılar elde ettik hem başkanızın hem ailelerimizin desteği çok oldu desteklerinden dolayı Sayın başkanımıza teşekkür ederiz.”

 

Başkan Yalçınkaya, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, kursa katılım gösteren bütün öğrencilere, Türkiye’nin en önemli düşünürlerinden Yavuz Bülent Bakiler’in “Vay Başıma Gelenler” adlı yeni çıkan eserini hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...