EĞİTİM BİR-SEN EĞİTİMCİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ.
Reklam
  • Reklam

EĞİTİM BİR-SEN EĞİTİMCİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ.

Eğitim-Bir-Sen Akçakale ilçe başkanlığı, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerin onurlarına verdiği yemekte bir araya geldi.

23 Kasım 2018 - 19:20 - Güncelleme: 23 Kasım 2018 - 21:20

Eğitim bir-sen Akçakale ilçe başkanlığının verdiği yemeğe sendika üyesi öğretmenler, ilçede görev yapan Büro memur sen, bem bir-sen Sağlık sen, Diyanet sen temsilcileri katılım gösterdi.

Akçakale’de yaklaşık 450 öğretmen üyesi bulunan Eğitim bir-sen ilçe başkanı Ali Ataman yemeğe gelen eğitimcilere kısa bir konuşma yaptı. Ataman yaptığı konuşmada; "24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle, sendikamızın kurucusu Mehmet Akif İnan’ı, buradan rahmetle anıyoruz. Değerli öğretmenlerim! Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Eğitim bir-sen Akçakale ilçe başkanlık görevini bizlere tevdi etmeniz bizleri onurlandırmıştır. Göstermiş olduğunuz bu teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kıymetli öğretmenlerim! Bu yeni dönemde sizlerin de desteğiyle özlük haklarınız ve her türlü kurumsal haklarınız için çalışacağız. Bu konuda yeni açacağımız eğitim bir-sen büromuza hepinizi bekliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Dedi.

www.bizhaberciyiz.com ailesi olarak bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x