EFSANE REİS GERİ DÖNDÜ!
Reklam
  • Reklam

EFSANE REİS GERİ DÖNDÜ!

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri için bütün partiler aday listelerini YSK teslim ederken, Ak Parti Şanlıurfa listeleri, Şanlıurfa’nın siyasi gündemine bomba gibi düştü.

21 Mayıs 2018 - 17:15

Ak parti Şanlıurfa milletvekilli sıralamasında 8. Sırada yer bulan Ahmet Akay Harran ve Akçakale’de büyük heyecan yarattı.

Harran ve Akçakale Halkında büyük coşku ve heyecan yaratan Akçakale’nin en sevilen siyasetçisi Ahmet Akay bölgede “Efsane Reis  geri döndü”  yorumlarına neden oldu. 

AKAY KİMDİR?

1959 Şanlıurfa doğumlu Ahmet Akay Ankara Üniversitesi Sınıf öğretmenliği bölümünü başarıyla bitirmiştir. Adıyaman ve Şanlıurfa'da öğretmenlik görevinde bulunmuştur. 10 yıl Okul müdürlüğü görevini başarıyla yapmıştır. 1994 yılında halkın isteğiyle okul müdürlüğünden istifa ederek anavatan partisinden Akçakale belediye başkan adayı olmuştur.üç dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Başkan Akay, 2009 yerel seçimlerde seçimi kaybederek belediye başkanlığı görevinden ayrılmıştır. 27. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili 8. Sıra Adayı olarak siyasi hayatına devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...