DOĞA-VET YENİ YERİNDE…
Reklam
  • Reklam

DOĞA-VET YENİ YERİNDE…

Şanlıurfa’da deprem nedeniyle yıkılan binanın altıda kalan DOĞA- VET Veterinerlik yeni yerinde hizmet vermeye başladı

30 Mart 2023 - 19:24

Kahramanmaraş’taki depremden etkilenen illeri başında gelen Şanlıurfa’da birçok bina ağır hasar alırken Bahçelievler mahallesinde bulunan eski bina aldığı ağır hasarın ardından boşaltıldıktan sonra yıkıldı.
Yıkılan binada evlerin tamamı boşaltılırken bina aynı zamanda evcil hayvanlara hizmet veren DOĞA- VET kliniğine de ev sahipliği yapıyordu. Binanın yıkılması ile birlikte DOĞA – VET en kaz altında kalmış içeride bulunan on bir evcil hayvandan on tanesi sağ çıkarılmıştı.
Depremin yaraları Urfa’da kısa sürede sarılırken DOĞA- VET Veterinerlikte yeni yerinde yeni konsepti ile hizmet vermeye başladı. Aynı caddenin bir ön sokağında evcil hayvan oteli, hayvan yaralanma ve hastalıklarını cerrahi işlemlerin yanı son sistem, röntgen ve ultrason cihazları dahil olmak üzere çeşitli tıbbi ekipmanlar aracılığıyla tedavi hizmeti verecek olan DOĞA-VET Veterinerlik sahiplerinden  Mehmet Bulut “6 Şubat depremi sonrasında bulunduğumuz bina ağır hasar aldıktan sonra yıkıldı ve veterinerliğimiz enkaz altında kaldı. Bizlerde kısa sürede toparlanmak için çalışmalara başladık ve yeni yer arayışına girdik. Kısa zamanda bir ön sokakta bulduğumuz yeni bir iş yerini son model cihazlar ve evcil hayvan malzemeleri ile donatarak hizmete vermeye başladık. Buna da çok şükür hayırlı uğuru olsun “dedi.
Öte yandan  DOĞA-VET Veterinerlik sahiplerinden Veteriner hekim Eyyüp Nebi TUNCAY ise yeni yerlerinde hizmet vermeye başladıklarını belirterek “Hastalık ve enfeksiyonlara karşı hayvanlara aşı yapmak, Sağlık sorunlarını teşhis etmek için hayvanları incelemek, Muayene ve analiz için vücut dokusu, kan, idrar örneği almak, Hayvanları cerrahi veya tıbbi olarak tedavi ederek sağlıklarına kavuşturmak gibi hizmetler vermeye başladıklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.