ÇORBA EVİ VE PASTANE AÇILDI.
Reklam
  • Reklam

ÇORBA EVİ VE PASTANE AÇILDI.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yeni açılan NİL KAFE RESTAURANT, PASTA ve ÇORBA evi açılışı, Akçakaleli vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

06 Ocak 2022 - 13:19 - Güncelleme: 06 Ocak 2022 - 13:23

 

Açılışa, Akçakale  Belediye başkan yardımcısı Halaf Karataş, Akçakale  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  başkanı Ömer Ay, Akçakale Fevzi çakmak mahallesi muhtarı Ahmet Torzak ve Akçakaleli vatandaşlar katılım gösterdi.

Açılış duasının ardından kısa bir konuşma yapan Akçakale belediye başkan yardımcısı Halaf Karataş;  “Sınırda yıldız bir ilçe hedefiyle çıktığımız bu yolda esnafımız kendini yenileyerek ilçemize önemli yatırımlar yapmaktadır. Bugün açılışını yaptığımız sayın Nilgün Ergün hanımefendinin bu işletmesi ilçeye örneklik teşkil edecek bir çalışmanın ürünüdür. Kendisine yeni iş yerinde başarılar ve hayırlı kazançlar diliyorum.” Dedi.

Akçakale  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  başkanı Ömer Ay ise; “Esnafımızın bu tür yeni işletmeler açması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Esnafımız geliştikçe ilçemizin gelişmesi de o orantıda değişmektedir. Buradan esnaflarımızın bu tür çalışmalarına Akçakale  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  olarak her türlü desteği vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeni açılan bu işletmemize şimdiden bol kazançlar ve hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Restaurant’ın açılış kurdelesini protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından birlikte kesildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x