ÇAKMAKLI PARTİMİZİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Reklam
  • Reklam

ÇAKMAKLI PARTİMİZİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR

İyi Parti eski Şanlıurfa il Başkanı ve aynı zamanda İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Fedai Çakmaklı sosyal Medya üzerinden aday listesi yapanlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

22 Mart 2023 - 00:19

14 Mayıs’ta Yapılacak Olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde seçime girecek Siyasi Partilerde aday adayı müracaatları devam ediyor.

Bazı Sosyal Medya hesapları üzerinden İyi Parti adaylarının kesinleştiği dedikodularına inanmamak gerektiğini belirten İyi Parti eski Şanlıurfa il Başkanı ve aynı zamanda İyi Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Fedai Çakmaklı, bu Tür paylaşım yapanlara itibar edilmemesini ve İyi Parti’de aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu.

Çakmaklı; “Bazı Sosyal Medya Hesapları üzerinden İyi Parti Şanlıurfa Aday listesi Paylaşımları yapılıyor. Yapılan ve yazılan aday isimleri doğru değildir. İyi Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Genel merkezimiz yapılan değerlendirmeler sonucu Listeleri açıklayacaklardır. Lütfen Bu tür yapılan paylaşımlara itibar etmeyiniz. Bu yapılan Paylaşımlar Partimizi yıpratma yönündedir. İyi Parti Tüm Aday Adaylara eşit mesafededir. Sayın Genel başkanımıza inanın şehrimiz ve ülkemize hizmet edecek İYİ ve CESUR inananları değerlendirecek ve güzel bir liste ile seçime gidilecektir. Biz hep birlikte tarih yazacağız MAYISLAR BİZİMDİR.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...