BÜLENT BÜYÜKASLAN SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.
Reklam
  • Reklam

BÜLENT BÜYÜKASLAN SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Bülent Büyükaslan, saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

27 Mart 2023 - 17:09 - Güncelleme: 27 Mart 2023 - 18:29

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekiliği İçin Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Olan Kaçar Aşireti sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı, İş adamı Bülent Büyükaslan Bölge’ deki kanaat önderlerini ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti'nin Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahip olduğunu belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Bülent Büyükaslan, şunları ifade etti;

Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, Ak Partimizin, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonuna uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa etmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.  Her zaman olduğu gibi bugünde Bu davanın birer neferleri olarak Halkımıza olan sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Halkımızın Sorunlarını yakından bilen bir kardeşiniz olarak, bu sorunların çözümü noktasında elimden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu bağlamda Bölge’de saha çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam İnşallah” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KAPLAN, “HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ”
KAPLAN, “HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ”