BÜLENT BÜYÜKASLAN AK PARTİ’DEN RESMEN ADAY ADAYI
Reklam
  • Reklam

BÜLENT BÜYÜKASLAN AK PARTİ'DEN RESMEN ADAY ADAYI

İş Adamı ve aynı zamanda Kacar Aşireti Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Bülent Büyükaslan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylığı müracaatını resmi olarak gerçekleştirdi.

21 Mart 2023 - 16:39 - Güncelleme: 21 Mart 2023 - 16:45

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için Siyasi Partilerde aday adayı müracaatları devam ediyor.

Ak Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuru süreci’de devam ederken, İş Adamı ve aynı zamanda Kacar Aşireti Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Bülent Büyükaslan 28. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilliği için resmi olarak aday adaylığı müracaatını Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına yaptı.

Aday adayı müracaatı ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan, 28. Dönem Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili aday adayı Büyükaslan şu açıklamalarda bulundu;

“Çok Zor günler yaşadığımız bu süreçte, Ülkemizin Refahı, Huzuru, Bekası için birlik ve beraberlik içerisinde Tek yürek olma vaktidir. Halkımıza olan Vefa Borcumuzu ödemek adına Bugün itibariyle Ak Parti Şanlıurfa Milletvekiliği için Aday adayı müracaatımızı resmi olarak gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde, Güçlü Türkiye sloganıyla bizde bu yolda Halkımıza hizmet etmeye talibiz. Bu davaya gönül vermiş Tüm Aday Adayı arkadaşlara başarılar diliyor, Halkımızın desteğini bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...