BEYTÜLMALIN BEKÇİSİ OLACAĞIM.
Reklam
  • Reklam

BEYTÜLMALIN BEKÇİSİ OLACAĞIM.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, bugün diğer ilçe belediye başkan adayları ile kente geldi. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Mehmet Kuş, "Elhamdülillah, mevlama binlerce kez şükür kimse benim boğazımdan bir lokma haram geçtiğini iddia edemez. Ben beytülmalın bekçisi olacağım" dedi.

22 Ocak 2019 - 17:04

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin Şanlıurfa ilçe adayları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 

 

 

Açıklanan ilçe adayları bugün kente gelirken, Eyyübiye İlçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'u AK Parti İlçe Başkanlığında yoğun bir kalabalık karşıladı. Davul zurna ve sevgi gösterileri ile karşılanan Mehmet Kuş, burada kalabalığa seslendi.

 

 

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Erdoğan'a teşekkür eden Mehmet Kuş, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu 3 aylık süre zarfında 33 arkadaşla tatlı bir rekabet içerisindeydik. Bu görevin bana tevdi edilmesi. benim içlerinde en iyisi olduğum demek değil. Buna emin olun, içlerinde pırlanta gibi arkadaşlarımız var" ifadelerine yer verdi.

 

 

'BOĞAZIMDAN HARAM LOKMA GEÇMEDİ'

Boğazından haram lokma geçmediğini ve beytülmalın bekçisi olacağını aktaran Kuş, "Harama bulaşmadım, yolsuzluğa bulaşmadım. Ben İl Genel Meclisi Başkanı iken 23. dönem Milletvekili Mustafa Kuş da benim babamdı. Aynı dönemler içerisinde görev aldık. Elhamdülillah, mevlama binlerce kez şükür kimse benim boğazımdan bir lokma haram geçtiğini iddia edemez. Ben beytülmalın bekçisi olacağım. Projelerimizi ilerleyen dönemlerde açıklayacağız. Ben vallahi de hizmetkarlığa talibim, başkanlık gözümde yok. Allah'ın izni, sizlerin de desteği ile 31 Mart 2019'da Eyyübiye'den zaferle çıkacağız" diyerek sözlerine son verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...