BBP Şanlıurfa İl Kongresi yapıldı
Reklam
  • Reklam

BBP Şanlıurfa İl Kongresi yapıldı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleşen Şanlıurfa İl Kongresi’nde tek liste halinde gidilen seçimde İl Başkanı Sabri Cavcı, güven tazeledi.

05 Aralık 2022 - 12:13

 

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şanlıurfa İl Kongresi, BBP Genel Başkanın Mustafa Destici 'nin katılımıyla GAPTEAM toplantı Salonu'nda yapıldı.
Mustafa Destici, konumasında Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.
Teşkilatlarının daha fazla çalışarak seçimlere hazırlık yapmasını isteyen Desteci, ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olmasını eleştirdi.

Destici, şunları kaydetti:

"Elin İngilizinden elin Amerikalısından bugüne kadar bize ne fayda gelmiştir, ne fayda gelecektir. Angela Merkel’in eski ekonomi danışmanıymış. Bir kere koskoca adamsın, koca bir partinin genel başkanısın bu kadar devlette görev yapmışsınız hiç mi tarihi okumuyorsunuz? Yakın tarihten bahsediyorum uzak tarihten bahsetmiyorum. Gerçi Sakarya Meydan Zaferi'nin nerede yapıldığını bilmeyen adam ne bilsin Birinci, İkinci Dünya Savaşı'nda ne olduğunu? Merkel'in ekonomi danışmanıymış nasıl burada PKK, HDP'nin kazandığı belediyelere bir eş başkan atıyorsa onu denetle diye, o adam da orada Almanya'yı denetlemek için bulunuyordu. Şimdi Kemal Bey onu alıp Türkiye'ye getiriyor. Allah korusun eğer bir iktidar yüzü görürse Amerika bizim ekonomimizi her şeyimizi kontrol edecek, kontrolle de kalmayacak bize yön ve istikamet tayin edecek.”

 

Mustafa Destici, Türkiye'nin ekonomisini yönetmek için yabancılara ve onların desteğine ihtiyaç olmadığını kaydetti.

BBP Şanlıurfa İl Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Sabri Cavcı tek liste halinde seçime girdi. Sabri Cavcı, güven tazeledi.

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇANAKKALE ZAFERİ BİR MİLLETİN DİRİLİŞ RUHUDUR”
BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇANAKKALE ZAFERİ BİR MİLLETİN DİRİLİŞ...