BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN MUHTARLAR ONURUNA YEMEK
Reklam
  • Reklam

BAŞKAN YALÇINKAYA’DAN MUHTARLAR ONURUNA YEMEK

Akçakale Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarları onuruna yemek verildi. Programa katılan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

19 Ekim 2021 - 14:20

19 Ekim Muhtarlar Günü Akçakale Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik ile kutlandı.

İlçede görev yapan muhtarlar adına Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir yemek düzenlendi. Davete ev sahibi Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın yanısıra Akçakale Belediye Başkan Yardımcıları Halef Karataş, Zülfikar Emiroğlu ve yaklaşık 70 muhtar katıldı. BAŞKAN YALÇINKAYA: OSB’DE İHALE AŞAMASINA GELDİ

Programda bir konuşma yapan Başkan Yalçınkaya yapılan ve yapılacak çalışmalardan söz etti. Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasında sona yaklaştıklarını belirterek “4 bin dönüm yeri tahsis ettik. Sanayi Bakanlığı'ndan geçirdik ihale aşamasına geldi. İnşallah Milletvekilimiz Ahmet Akay ile birlikte bunun iznini alıp orda bin fabrikanın yapılması ile ilgili çalışma içerisindeyiz. Suruç'a, Akçakale'ye, Harran'a 15 dakika mesafede. Binlerce işçi, binlerce insanımıza oradan ekmek vereceğiz” dedi.

 

BAŞKAN YALÇINKAYA MÜJDEYİ VERDİ

Otogar Projesi’ne de değinen Başkan Yalçınkaya mezbaha ve soğuk hava deposunun da ihaleye çıktığını şu sözlerle müjdeledi:

“Şuanda hizmet noktasında Akçakale'nin otogarın dışında bir sıkıntısı yok. Otogarın gecikme nedeni de yer. İnşallah en yakın zamanda projeyi ihale edip işler hale getireceğiz. Mezbaha ve soğuk hava deposunu da ihaleye çıkardık. Onun da yakında inşaatı başlayacak. Şuanda Akçakale'de 20 müteahhit işinin başında. Büyükşehir Belediyemiz , Karayolları Genel Müdürlüğü, TOKİ ve Kalkınma Ajansı'nın katkılarını ilçemize getirdik ve hizmetinize sunduk.” “TALEPLERİ TEK TEK ÇÖZECEĞİZ”

Başkan Yalçınkaya ilçedeki barış ve kardeşlik ortamından duyduğu memnuniyete de dikkat çekerek muhtarlara teşekkür etti ve “ Geçen bu 2,5 yılda çok güzel bir kardeşlik, barış, sükûnet ve huzur ortamı var. İlçemizde hep bunun olmasını istiyoruz. Akçakale'nin çok güzel bir şekilde ayağa kalkmasını istiyoruz. Bu gayretle çalışıyoruz.

Geldiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum. Hangi Muhtarımız davet ederse de bundan sonra mahalleye biz kendimiz gideceğiz. Bizler muhtarlarımızı davet edeceğiz. Sizden taleplerinizi alacağız. İmkanlar ölçüsünde bunları tek tek çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

Muhtarların gününü kutlayan Başkan Yalçınkaya program sonunda tek tek muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek notlar aldı ve ilgili müdürlüklere talimatlarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...