Başkan Yalçınkaya, Çölyak Hastalarına Duyarsız Kalmadı
Reklam
  • Reklam

Başkan Yalçınkaya, Çölyak Hastalarına Duyarsız Kalmadı

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale’de bulunan 83 Çölyak hastasına duyarsız kalmadı.

07 Ocak 2021 - 11:53 - Güncelleme: 07 Ocak 2021 - 12:27

Akçakale Belediyesi Akçakale’de yaşayan 83 Çölyak hastasına, un, bulgur ve çeşitli gıda desteğinde bulundu.

Akçakale Kültür merkezinde Çölyak hastalarıyla bir araya gelen Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya, Çölyak hastalarına hazırladığı çeşitli gıda paketlerini takdim etti.

Çölyak Hastalarının her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Yalçınkaya;

“ İlçemizi Türkiye’de Modern bir ilçe haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şanlıurfa Çölyak derneğimizle’de sürekli temas halindeyiz. İlçemizde bulunan 83 Çölyak hastamızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlk olarak Şanlıurfa’da Bu işi başlatan bir önceki dönem Belediye başkanı sayın Fevzi Demirkol, Büyük Şehir Belediye başkanımız sayın Zeynel abidin beyazgüle teşekkürlerimi iletiyorum. Bu gün burada Akçakale’de yaşayan 83 Çölyak hastamızla bir araya geldik. Belediyemizin imkan ve kaynakları doğrultusunda onlara çam sakızı çoban armağanı, onların tüketebileceği özel gıda paketlerini verdik. Her zaman bu özel kardeşlerimizin yanında olacağız.”dedi.

Çölyak hastalarıyla ilgili yapılan programa, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa Çölyak Eğitim Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Hasan Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Belediye meclis üyesi Ali Samar, Sosyal Hizmetler müdürü Mahmut Işık, Kültür merkezi Müdürü Hayati yıldık katılım gösterdi.

Şanlıurfa Çölyak Eğitim Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Hasan Doğan, desteklerinden dolayı Akçakale belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya Plaket takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x