BAŞKAN EKİNCİ’DEN GAZETECİ ARISÜT’E PLAKET
Reklam
  • Reklam

BAŞKAN EKİNCİ'DEN GAZETECİ ARISÜT'E PLAKET

Eyyübiye’de hazine arazisinin işgal girişimine ilişkin yapılan ve gözaltı işlemine varıncaya kadar muamele gören haber, Eyyübiye Belediyesi’nden plaket getirdi.

21 Şubat 2018 - 10:49

Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, kamu yararına yapılan ve ilçe halkının ortak malının işgal edilmemesi için yapılan haber nedeniyle teşekkür ederek, Gazete İpekyol haber merkezini plaketle ödüllendirdi.

Milletvekili adaylığı döneminde yaptığı açıklamalarla adını duyuran Mustafa Göktaş, Eyyübiye İlçesi’nin en güzel yerinde tamamı 52 dönümden oluşan Milli Emlak’a ait 26 dönümlük arsada hak iddia ederek “Göktaş Tır ve Kamyon Garajı Dinlenme Tesisi” tabelası yerleştirdi. Milli Emlak Müdürlüğü'ne yani hazineye ait olan arsayla ilgili Eyyübiye Belediye Meclisi de aldığı kararla söz konusu arsayı konut yapması için TOKİ’ye devretti. Göktaş, arsada hak iddiasını güçlendirmek için “Göktaş Tır ve Kamyon Garajı Dinlenme Tesisi” tabelası yerleştirdi. Aynı gün ilçe belediyesi tabelayı kaldırdı. 8 ay önce yaşanan bu olay Gazete İpekyol ve Ajans Urfa'da “Hazine arazisine tabela koydu!” başlığıyla gündeme taşındı. Hiçbir hakaret ve iftira içermeyen bu haber geçtiğimiz günlerde gözaltı işlemi yapılarak ifade alınmasına sebep oldu.       

 

 

Ödüllük haber gözaltılık edince Eyyübiye Belediyesi hakkı teslim etmek ve işgalcilere karşı halkın malını çıkar gözetmeksizin savunan Gazete İpekyol ve Ajans Urfa'yı ziyaret etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe halkı adına Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arısüt'e 'Objetif ve tarafsız habercilikteki başarısından dolayı' plaket takdim etti.

 

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, Eyyübiye Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emre Kaya, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eşref Yıldız, Basın Sorumlusu Ekrem Demirbilek ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Halil Şilan da hazır bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x