BABACAN GÖNÜLLÜLERİNE, AŞİRETLERDEN’DE DESTEK
Reklam
  • Reklam

BABACAN GÖNÜLLÜLERİNE, AŞİRETLERDEN'DE DESTEK

Ali Babacan Gönüllüsü, Adana'lı Genç İş Adamı Mustafa Arslan ve ekibi, Adana’da Aşiret reisleri ve Gençleriyle mahalle toplantılarına başladı.

04 Ocak 2020 - 16:02 - Güncelleme: 04 Ocak 2020 - 16:06

Geçtiğimiz günlerde Adana Mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek, Ali Babacan’ın kuracağı yeni partiye tam destek vereceğini açıklayan Ali Babacan Gönüllüsü, Adana'lı Genç İş Adamı Mustafa Arslan ve ekibi Adana’da yaşayan Aşiret Reisleri ve gençleriyle bir araya geldi.

 

Ali Babacan’ın Kuracağı yeni Parti için Aşiret reisleri ve üyelerinden tam destek alan Ali Babacan Gönüllüsü, Adana'lı Genç İş Adamı Mustafa Arslan ve ekibi, Adana’da girmedik sokak, girmedik mahalle bırakmayacağız. Ali Babacan’la Türkiye’nin yeni siyasi anlayışının değişeceğini, yıllardır ezilen halkın Refaha ve huzura kavuşması için var gücümüzle mücadele edeceğiz diyerek şu açıklamalarda bulundu.

 

Ali Babacan Gönüllüsü, Adana'lı Genç İş Adamı Mustafa Arslan; “ Geçtiğimiz günlerde Mahalle temsilcilerimizle bir araya gelerek istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Bu günde Adana’da Aşiret Reislerimiz ve Aşirete bağlı üyelerle bir araya geldik. Onlarla çeşitli istişarelerde bulunduk.  Aşiret Reislerimizde Ali Babacan Gönüllüleri olarak  bizlere tam destek verdiler. Kendilerine verdikleri destekten dolayı Şahsım ve Ali Babacan Gönüllüleri olarak teşekkür ediyoruz. Ali Babacan’la inşallah Yeni Türkiye yolunda, Şahsi ve menfi çıkar siyasetini bir kenara bırakıp, herkesimi kucaklayacağız.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.