Ayhan, Gençlik Meydanı İçin Yetkililere Seslendi
Reklam
  • Reklam

Ayhan, Gençlik Meydanı İçin Yetkililere Seslendi

25.Dönem MHP milletvekili adayı Mehmet Ayhan Geçtiğimiz aylarda yıkılan vakıflar müdürlüğüne ait binanın Gençlik Meydanı yapılması için yetkililere seslendi.

17 Haziran 2017 - 12:03 - Güncelleme: 17 Haziran 2017 - 12:09

Daha önceki yıllarda Feza Dershanesi olarak kullanılan ve daha sonra 15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte devlet tarafından el konulan Vakıflar müdürlüğüne ait alanın ilçe’ye kazandırılması gerektiğini belirten 25.Dönem MHP milletvekili adayı Mehmet Ayhan, ilçe’nin güzel bir meydana ihtiyacı var. Bu alanın Gençlik Meydanı yapılması Akçakale’ye sosyal anlamda katkı sağlayacaktır” dedi.

 

Bölge milletvekilleri, belediye başkanı ve diğer yetkililere çağrıda bulunan Ayhan; “ ilçemizin merkezinde bulunan bu alanın değerlendirilerek, insanların nefes alacağı oturup dinlenebileceği bir ortama dönüştürülmesi ilçemize sosyal anlamda katkı sağlayacaktır. İlçemizin böyle bir alana çok ihtiyacı var. Buradan milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve diğer tüm yetkililere seslenmek istiyorum. Gelin bu alanı Gençlik Meydanı yapalım. İlçemizin güzel bir meydanı olsun. Ben bu konuda gerek milletvekillerimizin gerek belediye başkanımızın gerekse de yetkililerin bu fikrimize sıcak ve samimi bakacakları kanaatindeyim. Bizlere de ne düşüyorsa bizde hazırız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x