Ayhan’a Tüm İş Konfederasyonundan Yeni Görev
Reklam
  • Reklam

Ayhan'a Tüm İş Konfederasyonundan Yeni Görev

Tüm İş- Konfederasyonu Türkiye’de yeni görevlendirmelerini sürdürüyor. Şanlıurfa Tüm il Tüm İş Konfederasyonu, Medya Temsilciliğine Mehmet Ali Ayhan’ı atadı.

29 Nisan 2020 - 15:13 - Güncelleme: 29 Nisan 2020 - 15:16

Şanlıurfa Tüm il Tüm İş Konfederasyonu, Medya Temsilciliğine atanan Mehmet Ali Ayhan;

“Demokratik bir ülkede sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının varlığının ve etkinliğinin; demokrasinin niteliği üzerindeki önemini bilen Tüm İş- Konfederasyonu demokratik sosyal hukuk devletinden yana olmuştur.

Tüm İş- Konfederasyonu, ekonomik kalkınmanın dengeli bir toplumsal yapı ile birlikte sürdürmesinin ülke için önemini bilmiş; dayanışma ve birlikteliğin yaratacağı güce inanmıştır. 

    Sendikal hak ve özgürlüklerin kısıtlandığı, bu haklara erişimin sermaye tarafından engellendiği, hükümetlerin işveren yanlısı anlayışı çalışma hayatına yerleştirmeye çalıştığı ülkemizde yukarıda anılan özlemlerin gerçekleşmesi ne yazık ki çok yavaş ilerlemektedir.

    Paylaştığımız dünyada yaşanılan bütün olumsuzluklar diyalog noksanlığının, uzlaşmacı bir kültürle sorunlara çözüm aranmayışının sonucudur. İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl karşılıklı anlayışın, diyalogun, iyi niyet ve samimiyetle olaylara tarafsız olmanın yüzyılı olmalıdır.”  Dedi

Şanlıurfa Tüm il Tüm İş Konfederasyonu, Medya Temsilciliğine yeni atanan Mehmet Ali Ayhan, bundan sonra ki süreçte Tüm İş- Konfederasyonun medya işlerinden sorumlu olacak.

www.bizhaberciyiz.com Ailesi olarak Şanlıurfa Tüm İş Konfederasyonu, Medya Temsilciliğine atanan Mehmet Ali Ayhan kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...