Aslantaş; " Mevcut vekiller halkın güvenini sarstılar."
Reklam
  • Reklam

Aslantaş; " Mevcut vekiller halkın güvenini sarstılar."

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş, seçim kampanyası sırasında halka yaptığı konuşmada, mevcut milletvekillerinin her dönem halka yalan Söylediğini bu yüzden vatandaşın siyasetçilere karşı büyük bir güven sorunu yaşadığını ifade etti.

10 Mayıs 2023 - 08:42 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 08:48

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş, açık hava toplantılarında mevcut iktidar milletvekillerine yüklendi. Aslantaş yaptığı konuşmasında, Her seçimde vadedilen sözlerin tutulmamasından dolayı vatandaşın siyasilere karşı büyük bir güven sorunu yaşandığını ifade etti. Aslantaş "Bu seçimlerde halkımıza yalan söyleyen, vaatlerini yerine getirmeyen, kendi şahsi çıkarlarını milletimizin çıkarlarının önüne koyan, sözde milletvekillerine karşı tepkisini ortaya koyacaktır. Benim amacım, halkımıza gerçekleri anlatarak onlara doğru olanı göstermektir. Bu seçimlerde bana destek veren halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağımın buradan sözünü veriyorum." Şeklinde konuştu. Aslantaş, halkın desteğiyle meclise gitmesi halinde bağımsız bir şekilde hareket edeceğini ifade ederek, halkın çıkarlarını en güçlü bir şekilde mecliste savunacağını vurguladı.

Şanlıurfa'da bağımsız milletvekili adayı olarak seçimlere katılan Abdulkadir Aslantaş'ın, seçimlerde halkın desteğiyle büyük bir başarı yakalayıp, meclise gideceği kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x