ASLANTAŞ; "21 YY. DA YOL VE SU SORUNUNU KONUŞMAK UTANÇ...
Reklam
  • Reklam

ASLANTAŞ; "21 YY. DA YOL VE SU SORUNUNU KONUŞMAK UTANÇ VERİCİ" DEDİ.

Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş, iki milyonluk Şanlıurfa’nın bazı kırsal bölgelerinde hala içme suyu ve yolların yapılmamasını 21.yy. da utanç verici bir durum olduğunu söyledi.

03 Mayıs 2023 - 12:03 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 12:10


Aslantaş, seçim kampanyası kapsamına gezdiği kırsal mahallelerde vatandaşların içme suyu ve yol sorununu gündeme getirmesini hayretler içinde dinlediğini ifade etti. Aslantaş; “Şanlıurfa gibi metropol bir şehir olmaya aday bir ilin, hala içme suyu ve yol sorunun konuşuyor olması, utanılacak bir durumdur.” Dedi. Aslantaş, 14 Mayıs’tan sonra kendileriyle birlikte yepyeni bir sayfa açılarak, bu tür konuların konuşulmayacağı bir hizmet zemini oluşturacaklarının sözünü verdi. 
 Aslantaş, Şanlıurfa’nın bazı kırsal mahallelerinde insanların şehirde temel ihtiyaçlarını karşılamak için kilometrelerce çamurlu veya büyük çukurların oluştuğu yollardan gitmek zorunda kaldığını belirtti. Aslantaş, “Bizim milletvekilli görevimiz süresi içerisinde Herkesin eşit haklara sahip olması, yol ağlarının adaletli bir şekilde inşa edilmesi için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz.” dedi. 
Bağımsız aday Aslantaş ayrıca, Şanlıurfa büyükşehir belediyesinin yol yapımında kullandığı malzemelerin kalitesiz olduğunu ve bu nedenle yolların 1 yıl gibi kısa bir sürede bozulduğunu söyledi. 
Aslantaş, 14 Mayıs milletvekili seçimlerin de seçmenlerin güvenini kazanarak, meclise gittiğinde artık yol ve su sorununun konuşulmadığı bir Şanlıurfa hayal ettiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Abdulkadir Aslantaş
    11 ay önce
    Helal olsun milletin sorunlarını bire bir görmek ve bu sorunları şimdiden çaba sarf eden. Güzel bir insan. Bizim halkımız artık bunlarla uğraşmaktan bıktı usandı. Tebrikler ederim şimdiden teşekkürler.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x