Akçakaleli stk’lar mr- (emar) cihazı için kolları sıvadı!
Reklam
  • Reklam

Akçakaleli stk’lar mr- (emar) cihazı için kolları sıvadı!

Akçakale’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü başkanları ilçe’ye yeni atanan Devlet Hastanesi başhekimi Şehmus Göz’le bir araya gelerek MR- (Emar) cihazı talebinde bulundular.

17 Mayıs 2017 - 16:52

Akçakale Devlet hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda sivil toplum örgütü başkanları ve üyeleri katılım gösterdi. İlçe’nin sağlık sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Hastanenin eskik doktor kadrosu ve MR- (Emar) cihazının hastaneye kazındırılması sivil toplum kuruluşlarının en önemli konuları arasında yer aldı.

Bir çok Hastanın MR- (Emar) için Şanlıurfa merkeze gitmek zorunda kaldığını belirten sivil toplum örgütü başkanları, Bu cihazın Hastane’ye kazandırılması için siyasileri ve yetkilileri göreve davet  ettiler.

İlçe’de yaşanan sağlık sorunlarının çözümü için STK ‘larla bir araya geldiğini belirten Akçakale Devlet Hastanesi başhekimi Şehmus Göz; “STK’larımızla el ele vererek hastanemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” diyerek STK’ları önemsediğini belirtti.

 

Başhekim Şehmus Göz sözlerini şöyle sürdürdü; “ Akçakale Devlet hastanesine yeni atanmam sebebiyle, Hastanemizin sorunlarını tespit etme noktasında çalışmalarımız sürüyor. Tabi ki insanlara sağlık hizmeti sunmak öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay bir iş değil. Bu yüzden vatandaşlarımızın sağlık ile ilgili sorunlarını bire bir dinleyerek, anında Çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çünkü; Sağlık ihmale gelmez. Bu günde Akçakale’de ki sivil toplum örgütü başkanlarımızla bir araya geldik. Hem kendileri ile tanıştık hem de sağlık sorunlarıyla ilgili neler yapılabilinir, onların gözüyle sorunlara bakma fırsatım oldu. Hastanemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini istişare ederek masaya yatırdık. En Önemli sağlık hizmetlerinden biri olan MR- (Emar) cihazı için sivil toplum örgütü başkanlarımız, bizden bu konuda bu cihazın Hastaneye kazandırılması için talepte bulundular. Bizde inşallah bu Talebi yetkili üst mercilerimize bildireceğiz. Üst mercilerimizde mutlaka bu sese kulak vererek gerekli adımları atacaklarından hiçbir endişem ve şüphem yoktur.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...