Akçakale sürücü kursu ilklere imza atıyor.
Reklam
  • Reklam

Akçakale sürücü kursu ilklere imza atıyor.

1989 yılından beri Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde hizmet veren Akçakale sürücü kursu, ticari Araç kullananlar için zorunlu “SRC” belgesi hizmetini ilçe’ye kazandırdı.

09 Mart 2018 - 15:55

Daha önce Ticari araç kullananlar için zorunlu olarak alınması gereken SRC belgesi  çok zor şartlar altında ilçe dışından alınabiliniyordu. Akçakale sürücü kursu, yetkililerle uzun uğraş görüşmeleri sonucunda İlçe’ye SRC belgesi verme yetkisini aldı. Artık Akçakale’de ticari araç kulanan vatandaşlar ilçe dışına gitmeden bu belgeyi alabilecek.

Akçakale Sürücü Kursu sahibi Ahmet Kaydo; “ 1989 yılında Akçakale’de kurduğumuz Akçakale Sürücü kursumuz  19 yıldır Vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Özellikle Ticari araç kullanan vatandaşların alması gereken SRC Belgesi çok zor şartlar altında alınabiliyordu. Uzun zamandan buyana yetkililerle görüşecerek bu SRC belgesini verme yetkisini aldık. İnşallah bundan sonraki süreçte vatandaşlarımız kendi ilçelerinde dışarıya gitmeden bu belgeyi alabilecek. Amacımız, Vatandaşlarımıza hem kolaylık sağlamak, hemde SRC kurslarını ilçe’ye taşımaktır.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x