Akçakale’nin Öz Evladı Doç İbrahim Şaban Akçakale’de
Reklam
  • Reklam

Akçakale’nin Öz Evladı Doç İbrahim Şaban Akçakale’de

Akçakale’nin yetiştirdiği önemli isimlerden Doç. İbrahim Şaban Bizhaberciyiz.com’u ziyaret ederek, tarafsız ilkeli habercilik anlayışından dolayı site yöneticilerini tebrik etti.

01 Temmuz 2017 - 11:20

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde eğitimini tamamlayan Akçakale’nin yetiştirdiği  İbrahim Şaban Arap dili ve Edebiyatı sınavını başarıyla tamamlayarak, doçentlik ünvanını aldı.

Doğduğu ve yaşadığı topraklara ziyaret için gelen Doçent İbrahim Şaban ulusal ve Yerel anlamda habercilik yapan bizhaberciyiz.com’u da ziyaret ederek yayın hayatında başarılar diledi.

Şaban; “Rabbime Şükürler olsun ki bu kadim şehrin bir evladı olarak Arap Dili ve Edebiyatı alanında uzun yıllardır eğitimi mi tamamladım. Bundan sonra ki süreçte inşallah bölgeme ve halkıma faydalı çalışmalar için elimden geleni yapacağım. Bölgemin haberlerini ve gündemini bizhaberciyiz.com’dan takip ediyorum. Bu görevi layıkıyla tarafsız ilkeli ve omurgalı bir duruş sergileyen gazeteci kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bundan sonra ki yayın hayatlarında da başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...