AKÇAKALE İMAM HATİP DERNEĞİ BİNLERCE ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ.
Reklam
  • Reklam

AKÇAKALE İMAM HATİP DERNEĞİ BİNLERCE ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ.

Her yıl düzenli olarak İstanbul imam hatip mezunları derneği (istimder) tarafından gönderilen binlerce kışlık mont ve bot bu yılda Akçakaleli imam hatip öğrencilerinin içini ısıttı.

19 Aralık 2018 - 16:47 - Güncelleme: 19 Aralık 2018 - 19:21

 

Akçakale imam hatip mezunları ve mensupları derneği başkanı Halil Kahraman Akçakale de imam hatip öğrencilerine yönelik başlattıkları "çocuklar üşümesin" kampanyası kapsamında her yıl kardeş dernek ve vakıflardan gönderilen kıyafetleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtımını gerçekleştiriyor. Bu yılda İSTİMDER tarafından gönderilen kışlık kıyafetler binlerce imam hatipli öğrencilerin içini ısıttı. ilçede eğitim veren Anadolu  İHL. Hatice kübra İHL. Ömer Hayyam İHO. İmamı Gazali İHO. Yunus Emre İHO. İbn-i Haldun İHO. Yıldırım Beyazıt İHO. Mevlana İHO. Necip Fazıl Kısakürek İHO.İbn-i Rüşt İHO. Farabi İHO. Abdulhamit İHO. Okullarında binlerce öğrenciye dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtımda Akçakale milli eğitim müdürü, okul idarecileri ve okul aile birliği başkanı hazır bulundu.

Dağıtımı yapılan kışlık montlar ve botlar çocuklarda büyük bir mutluluk oluşturdu. Veliler ise bu yardımı yapan, vesile olan herkese teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.