Akçakale İçin Müjdeli Haber Başhekim’den geldi...
Reklam
  • Reklam

Akçakale İçin Müjdeli Haber Başhekim'den geldi...

Şanlıurfa’nın Akçakale Devlet hastanesinde, Başhekim Şehmus Göz’ün girişimleriyle Diyaliz bölümü hizmete açıldı.

22 Mayıs 2017 - 14:50 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 15:35

Yaklaşık iki yıldan buyana Akçakale Devlet hastanesinde açılması planlanan ve bir türlü açılamayan Diyaliz Ünitesi, Nihayet Akçakale Devlet hastanesi de, Başhekim Şehmus Göz’ün girişimleri sonucu açılarak hasta kabülüne başladı.

 

24 yatak kapasitesiyle, böbrek hastalarına Hizmet verecek olan diyaliz bölümü, Akçakale’de ki böbrek hastası vatandaşlara da büyük bir kolaylık sağlayacak. Daha önceki dönemlerde Harran ve Şanlıurfa merkeze gitmek zorunda kalan Akçakaleli diyaliz hastası vatandaşlar, bundan sonra kendi hastanelerinde diyalize girebilecek.

 

Açılan diyaliz Bölümü ile ilgili olarak teknik bilgi veren Diyaliz Ünitesi sorumlusu Fikret Yiğit; “ Diyaliz Ünitesi bölümü olarak 6 makine ile hizmet veremeye başladık. Bundan sonra kapasite olarak 24 hasta alacağız. Bu gün itibariyle ilk hastamızı aldık.  Bundan sonra diğer hastalarımızı da düzenli bir şekilde randevu sistemi ile alacağız. Vatandaşlarımıa inaşallah iyi bir hizmet sunacağız. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum”dedi.

 

Bu gün itibariyle ilk hastalarını kabul ettiklerini belirten Akçakale Devlet hastanesi Başhekimi Şehmus Göz, bundan sonra Hastalarımız Şanlıurfa merkeze gitmek zorunda kalmayacak diyerek şu açıklamalarda bulundu.

 

Başhekim Göz; Akçakale’ye atandığım ilk günden beri Akçakale halkının bana ilettiği bir şey vardı. Akçakale’de diyaliz bölümü sorunu neden çözülmüyor. Biz bu gün itibariyle açtığımız diyaliz bölümüne ilk hastamızı almış bulunmaktayız. Bu süreçte genel sekreterliğimizden sürekli destek aldık. Daha önceki dönemlerde Başhekimimiz Yılmaz beyinde bu konuda emeği geçti. Yine bu diyaliz bölümümüzün açılması konusunda bizimle sürekli irtibat halinde olan, başta Milletvekilimiz Kemalettin Yılmaztekin, başkandan öte bir abi olan Başkan Abdulhakim Ayhan, Kaymakam Selçuk Yosunkaya’ya ayrıca Ak Parti İlçe Başkanımız sayın İbrahim Yıldık’a, sivil toplum örtgütü başkanlarımıza, basın arkadaşlara ve hastane personelimize teşekkür ediyorum”dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • kasım ARSLAN
    6 yıl önce
    Bu işte emeyi geçen herkese teşekürler hastahanemisin bir çok bölümü ek*** zaten. bide çocuk ve kadın hastalıkların doktorları artırılırsa.çok iyi olur. çok iyi olur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...